ALGÜN’DEN DÜZCE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK MEGA PROJE!

817

Algün İnşaat Sahibi Cihat Algün Düzce için mega projesinin tanıtımını yaptı. Algün ” Düzce’nin bu proje ile cazibe merkezi haline geleceğini belirterek 2023’de projemizi Düzcemize kazandırmış olacağız” dedi.

Hacıdayı tesislerinde basın mensuplarıyla  bir araya gelen Cihat Algün yeni projesinin tanıtımını yaptı. Algün kahvaltılı yaptığı basın toplantısında gazetecilere projesi hakkında bilgiler verdi. Projesini vizyon olarak nitelendiren Algün bu konuda şu görüşlere yer verdi:

“Bugün burada Düzce’mizin en büyük projesini tanıtmak istiyoruz. Düzce’mizin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz ve uzun zamandır bunun üzerinde çalışoruz. Düzce’mizde ve bu bölgede olmayan nitelikte alış veriş ve yaşam merkezini içeren Düzce’nin merkezinde organize etiğimiz bu projeyi siz basın mensuplarıyla birlikte Düzce halkına tanıtmak istiyoruz. Dolayısıyla projemizi geliştirirken de Düzce halkımızın fikirlerine önem vererek onları da içine alarak geniş kapsayıcı bir proje olsun istiyoruz. İki metropol kent arasında bulunan Düzce’de vatandaşların çevre illere gitmelerine gerek kalmadan Düzce’mizde alış veriş yapmalarını sağlamak istiyoruz.”

Konuşmasında  genelde AVM’lerin merkezlerin dışında olduğunu bu projenin ise şehrin merkezinde olmasının  önemli  olduğunu ifade eden Algün daha sonra şu görüşlere yer verdi  “Böyle büyük bir alanı merkezde yakalamak zor. Bu tür AVM’ler büyük alış veriş merkezleri şehirlerin dışında yapılmak durumunda kalıyor çünkü alan yok fakat biz bunu Düzce’de yakaladık. Bu projenin en büyük özelliği şehir merkezinde olması çünkü ulaşılabilir olma açısından, yaya ulaşımın olması iyi hatta son dönemde Belediyenin bisiklet yolu projesi var bu anlamada buraya  bisikletle ulaşmakta önemli”

Cihat Algün yeni AVM’nin yeşil bir AVM olacağını belirterek , “Bu proje kervan kavşağında 50 bin metrekare alan üzerinde kuruyoruz. Projemiz yeni nesil AVM özellikle pandemi sonrasında insanların beklentilerini karşılaya bilecek nitelikte hem stabil hem de açık bir alandan oluşan yeni nesil yeşil bir AVM olacak.  Bu proje 3 bloktan oluşuyor. Blokların bir tanesi otel ve bu otel 5 yıldızlı bir otel olacak. İkinci blok ise ofis bloğumuz olacak bu ofisler business ofisler olacak. 3 bloğumuz ise nitelikli rezidans konutları içinde barındıran konut bloğu şeklinde olacak. Ve ortalarında da geniş bir alandan oluşan altında da 3 kat podyum, alışveriş merkezi AVM’den oluşan bir kompleks yapı.”

“Uluslararası markaları Düzce’ye getirmeyi hedefliyoruz”

Alışılmışın dışında markaları Düzce’ye getirmeyi hedeflediklerini belirten Cihat Algün, “Alışveriş merkezinde sıradan markaların olduğu değil böyle uluslararası marka olmuş daha büyük firmaları buraya getirmeyi hedefliyoruz. Konseptimiz bu çizgide olacak inşallah bölgenin cazibe merkezi konumuna getirmeyi hedefliyoruz.  Yani artık biz Düzce’nin dışına değil dışarıdan insanların Düzce’ye gelmesini istiyoruz amacımız bu.Tabi burada otelleri rezidansları alışveriş merkezleri ofisleri düşünüldüğünde burada 3 bin kişi istihdam sağlayacak. Bu da çok önemli Düzce’deki çok büyük bir açığı kapatacak.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında açılışını yapacağız”

Projemizle ilgili resmi işleri bitirdik 5 veya 6 aylık sürede bu projeye ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz. İnşallah 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılında da açılışını yapmayı kurdeleyi kesmeyi düşünüyoruz dedi. Açıklamanın ardından Cihat Algün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key