YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DİDER 1 YILDA BÜYÜK İŞLER BAŞARDI !

613

Düzce İşçileri Dayanışma Derneği kuruluşundan bu yana bir yıllık süre içinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri açıkladılar. Dernek Başkanı Sedat Mıhçı, üyeleri ile birlikte gerek yurt içi gerekse yurt dışı olmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini ifade etti.

Düzce İşçileri Dayanışma Derneğini 28 Haziran 2018 tarihinde kurduklarını belirten Sedat Mıhçı, faaliyetlere ilişkin şu bilgileri verdi ” Derneğimiz bir yıl önce kurulmasına karşın yurt içi ve yurt dışında birçok faaliyete imza atmıştır. Bunların önemli bir kısmı sosyal sorumluluk projesi üzerine gerçekleşmiştir. Derneğimize kanser tedavisi için yardım talebinde bulunan hastamıza maddi yardımda bulunulmuştur. Yine doğuştan yemek sorusu olmayan bir bebeğin ameliyat masrafları karşılanmıştır. Yine bağırsak rahatsızlığı olan bir şahsın, ameliyat ve tedavi masrafları için derneğimiz katkı vermiştir. ‘ Mıhçı, ayrıca talepler üzerine, gıda yardımlarında da bulunduklarını da belirterek ” Ramazan ayı boyunca toplamda 265 adet gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. İşçi ailelerine 10 bin lira tutarında yakacak yardımında bulunuldu. Yine dernek üyelerimize ve işçilere 20 kiloluk çuvallar içinde 24 ton patates verildi. Ayrıca, 6 ton un, 6 ton deterjan, 6 ton pirinç, 3 ton sıvı yağ, 6 ton toz şeker dağıtımı yapıldı. Yine, Kabalak’ta oturulamayacak durumda derme çatma bir evde yaşayan 6 kişilik bir ailenin evi onarıldı, 20 bin lira harcama yapıldı. İhtiyaç sahibi 3 öğrenciye burs verildi” dedi.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte her müracaatı değerlendirdiklerini işaret eden Dernek Başkanı Sedat Mıhçı, ‘ Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte büyük bir hassasiyet içinde çalışıyoruz. Her bir üyemiz bunun için aşırı gayret sarf ediyor. Müracaatlar bize geldiğinde, gizlilik ve dürüstlük içinde hareket ediyoruz. Araştırmamızı yapıyoruz. Dernek olarak çeşitli kriterlerimiz var, bunları hakkaniyet çerçevesi içinde değerlendiriyoruz ve yardımlarımızı bu şekilde yapıyoruz” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar