Valimiz Dr. Zülkif Dağlı’nın “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

344
Anadolu’nun vatanımız olarak yeniden tescili, tarihimizdeki kutlu yürüyüşümüzün en önemli aşamalarından birini oluşturan, Aziz Milletimizin ve kahraman ordumuzun bağımsızlık ve istiklal adına gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zafer olan; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.
30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri kardeşlik ruhuyla, bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şekilde ödün vermeden aşan, Aziz Milletimizin gücünün inanç ve kararlılıkla ortaya konulması bakımından büyük bir anlam ifade etmektedir.
Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanarak bu güzel vatanı bize emanet etmiştir. Bizler de emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla, birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Saygıdeğer Düzceli hemşerilerimin ve Aziz Milletimizin, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key