YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ALDES PETROL HİZMETE AÇILDI

291

3 Genç girişimci tarafından Kuyumcuzade bulvarı üzerinde bulunan petrol istasyonunu restore ederek hizmete açtı. Yenilenen yüzü ve kurucu gençlerin soy isimlerinden oluşan ALDES ismi ile açılan OPET Petrol istasyonu Düzce’ye değer katacak.
Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde bulunan petrol ofisi el değiştirerek 3 genç girişimci tarafından yeniden dizayn edildi. Mesut Can Esen, Osman Delen ve Fatih Mert Altundaş adlı girişimciler tarafından açılan ALDES Opet Petrol istasyonunun açılışına İstanbul Başakşehir Belediye meclis üyesi aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Cüneyt Yılmaz, AK Parti Düzce İl Başkanı Musatfa Keskin, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce İGM Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, Eski Milletvekili Fevai Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.

“YATIRIMLARIMIZI ARTIRACAĞIZ”


ALDES Petrol’ün 3 genç girişimcisinden biri olan Mesut Can Esen yaptığı konuşmada bu istasyonun Düzce’ye değer katacağını söyleyerek; “Bugün 3 genç girişimci olarak hayalini kurduğumuz, benzin istasyonumuzun açılışını yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Soyadlarımızdan ortaya çıkan, ALDES Petrolün Düzcemize katacağı katma değere olan inancımız tam. Bu süreçte, Osman Delen ve Fatih Mert Altundaşın göstermiş olduğu özverinin yanı sıra, bu girişimin hayata geçirilmesinde yardımlarını esirgemeyen Sayın Hüseyin Delen ve Levent Altundaş’a teşekür ederim. Ve tabii, bu toprakların ortaya çıkardığı, yerli ve milli markamız olan OPET’e de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Bugün, ALDES Petrol olarak ülkemizde önemli bir konuma sahip olan Düzcemize benzin istasyonu yatırımı yapmanın öneminin farkındayız. Ortaklarımla çıkmış olduğumuz bu yolda yatırımlarımızı arttıracağız. Kısa ve orta vadede şehrimize, gerek sanayi gerek hizmet sektöründe yapacağımız yatırımlarla bir çok insanımıza iş imkanı sağlayacağız” dedi.

“DÜZCE ÜRETİM MERKEZİ HALİNE GELDİ”


Esen konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bugün Düzce, gerek konumu gerekse de almış olduğu büyük yatırımlar sayesinde bir üretim merkezi haline gelmiştir ve büyük şehir olmak yolunda ilerlemektedir. Bu bağlamda Sayın Hüseyin Delen şehrimize mobilya fabrikası, Sayın Levent Altundaş ise panel fabrikası kurmuş ve yüzlerce insana iş imkanı sağlamışlardır. İşte biz de sahip olduğumuz bu vizyonla şehrimizi geliştirmek, yeni iş imkanları sağlamak ve sizlere en iyi bir şekilde hizmet vermek adına emin adımlarla ilerliyoruz. Bu özel ve mutlu günümüzde birleri yalnız bırakmadığınız için siz misafirlerimize ve ortaklarım adına çok teşekkür ederim. Benzin istasyonumuzun, öncelikle ülkemize daha sonra Düzcemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz eder, herkese hayırlı ve halel kazançlar nisap olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ve plaket takdimi ile program sona erdi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar