YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İL BAŞKANLARI TEKNOROT’DA BULUŞTU

247

Birinci Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Teknorot yedek parça fabrikasında çıkan yangın sonrası ziyaretler de ara vermeden devam ediyor. Yangın akşamı Vali Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü bölgede incelemelerde bulunmuştu. Daha sonra sivil toplum kuruluşları ve derneklerden de ziyaretler gerçekleşmişti.

Son olarak Düzce’de faaliyette bulunan siyasi parti il başkanları da fabrikaya giderek yönetime geçmiş olsun dileklerini iletti. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, Büyük Birlik Partisi Düzce İl Başkanı Engin Bedir ziyarete katılan başkanlar arasındaydı. Katılan başkanlar, katılamayan il başkanlarının da selamları iletti.

Ziyaret sonrası katılan il başkanları adına açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol şu ifadelere yer verdi:

“Fabrika, gerçekten Düzce için önemli bir faaliyet alanıdır. Burada çok sayıda Düzceli çalışma fırsatı elde ediyor. Çıkan yangınla birlikte hepsi sıkıntı içine girdi. Yangının hafta içi olmaması ve can kaybının yaşanmaması sevindirici oldu. Çünkü her şeyin önüne geçilir ama can kaybı telafisi olunmayan bir şeydir. Biz de üzerimize düşen görevi yaptık ve yangın sonrası il başkanları olarak ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulunduk. Bir kez daha kendilerine geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz.”

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar