YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR HAZIRLIK MAÇINDA TEKİRDAĞ’I DEVİRDİ !

304

Lig’de ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya Manavgat’da kamp programı doğrultusunda kamp yapmakta olan Düzcespor, kampın son hazırlık maçı olan Tekirdağspor karşılaşmasını Nevzat ve Yücel’in penaltıdan atmış olduğu gollerle 2-0 kazanmasını bildi.

İkinci yarı kamp çalışmaları kapsamında otelin sahasında saat 13:30’da başlayan hazırlık karşılaşmasına teknik direktör Adem Neboğlu, sahaya Furkan,Enver, Oğuzhan, Kadir Bilimlier, Adnan Koldere, Yücel, Metin Sevinç, Nevzat, Aybars ilk onbiriyle çıktı.

İlk dakikadan son dakikaya kadar etkili futbol oynayan Düzcespor rakibini 16. Dakikada kazandığı serbest vuruşu iyi değerlendiren Nevzat’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıda teknik direktör Adem Neboğlu, oyuncu değişikliğine gitti. Kaleci Furkan, Oğuzhan, Kadir ve Samet’in yerine oyuna kaleci Orhan, Hazarcan, Necati ve Doğancan’ı oyuna aldı.

İkinci yarıda tüm oyuncuları sahaya sokan Adem Neboğlu, diğer oyuncuların da performanslarını görmüş oldu. Karşılaşmanın 77. Dakikasında sağ kanattan ilerleyen Emir’i ceza sahasında düşüren Tekirdağsporlu futbolcu penaltıyaya sebebiyet verince maçı yöneten orta hakem de penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Yücel geçti ve topu filelere göndererek Düzcespor’un 2-0 öne geçmesini sağladı.

Maçta başka gol olmayınca karşılaşmayı temsilcimiz 2-0 yenerek son hazırlık karşılaşmasını da galibiyetle bitirmiş oldu. Karşılaşmayı izleyen Başkan Gökhan Kapoğlu ve Başkan Yardımcısı Zekeriya Korkmaz, maçın ardından hem teknik ekibi hemde futbolcuları tebrik etti.

Bu müsabakanın ardından takımımız yarını izinli geçirerek Salı gününden itibaren Kızılcabölükspor karşılaşmasının hazırlıklarına kamp yapmakta olduğu otelde sürdürecek.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar