YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

261

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi ortaklığında Erguvan Sosyal Tesislerinde kahvaltı programı düzenlendi.

Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda gazetecilik mesleğine gönül vermiş fedakar çalışanlara teşekkür mesajları verildi.

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kahvaltısına Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mustafa Çetinkaya ve Düzce’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Protokol konuşmalarında fedakar gazetecilerin her şartta kamuoyunu doğru bilgilendirme amacıyla hareket ettiği ve şehrin gelişmesinde üstlendikleri önemli rolün hakkını verdikleri paylaşılırken 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü konuşmasına son meclis toplantısında adı değiştirilen Kalıcı Konutlar Bölgesine atıfta bulunarak basın mensuplarına “Bahçeşehir’e hoş geldiniz” diyerek seslendi ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği gibi Belediye Meclisimizde diğer partilerin de desteği ile Kalıcı Konutların yeni ismi Bahçeşehir oldu. Zor şartlara rağmen mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Basın mensupları ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlamalı. Halkın talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtmalı. Vatandaş ile idare arasında köprü vazifesi yapmalı milletin duygularına tercüman olmalı.”

Günün anlam ve önemine ithafen yapılan konuşmalar ve basın mensuplarına hediyelerin verildiği program daha sonra özel röportajlarla devam etti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar