ÖZLÜ, MAHMUT TANAL DÜZCE’YE ZARAR VERİYOR

309

Başkan Özlü, “Hecinler köylülerini kışkırtması ve konuyu çarpıtması sebebi ile 2015 yılından beri ÇED raporu olan bir düzenli depolama sahasına, düzenli depolama yapılamamıştır. Hecinler halkını kışkırtan Sayın Mahmut Tanal’dır” dedi.

Özlü, “Sosyal medya üzerinden şahsıma sataşarak, bir tartışmanın başlamasına sebebiyet veren CHP İstanbul Milletvekili Sayın Mahmut Tanal ile ilgili yeni bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum. CHP Milletvekili Sayın Mahmut Tanal Düzce’ye zarar veriyor. Sadece konuşuyor. Düzce’ye 28 kuruş faydası yok, zararı var. Hecinler köylülerini kışkırtması ve konuyu çarpıtması sebebi ile 2015 yılından beri ÇED raporu olan bir düzenli depolama sahasına, düzenli depolama yapılamamıştır. Hecinler halkını kışkırtan Sayın Mahmut Tanal’dır. 2015 yılından beri, vahşi depolama yapmak zorunda kalınmasının arka planında Sayın Mahmut Tanal’ın kışkırtmaları vardır” dedi.

Faruk Özlü, konuşmasında, Hecinler’e depolama yapılamadığı gibi 4 yıl boyunca vahşi depolanana çöplerin bertarafı için 5,5 Milyon Lira ödeme yapıldığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Size Sayın Mahmut Tanal’ın Düzce’ye ne kadar zararı olmuş söyleyeyim. Hecinler’deki tesisimiz, Sayın Mahmut Tanal’ın kışkırtmaları sonucu atıl kalmış, tesisler yağmalanmış, yaklaşık 2 Milyon TL zarar meydana gelmiştir. Burada trafo, prefabrik yapılar, alt yapı, elektrik kabloları, kantar gibi birçok malzememiz zarar görmüştür. Bugüne kadar vahşi depolama sahasına 1 Milyon 638 bin 516 TL kira ödenmiştir. Mahmut Tanal’ın Düzce’ye zararı bu kadarla da sınırlı değildir. Vahşi döküm sahasındaki çöpün bertaraf edilmesi için 2015 yılından beri 5 Milyon 500 bin TL ödemek zorunda kalındı. Toplamda Sayın Mahmut Tanal’ın Düzce’ye zararı 9 Milyon TL’dir. Sayın Mahmut Tanal, yalan konuşuyor, iftira atıyor. Bakın, sosyal medya hesabında 2018 yılında Düzce Belediyesi ile ilgili çıkmış haberleri paylaşıyor ve bana çamur atıyor. Ben 2018 yılında Düzce Belediye Başkanı değildim. Biz buna cevap verince attığı tweeti silmek zorunda kaldı”  ifadelerini kullandı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key