YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KESKİN VE ÖZLÜ BASINLA BULUŞTU

314

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Belediye Başkanı Faruk Özlü  ve Yönetim Kurulu Üyesi Mine Met’in basın mensuplarıyla buluştuğu toplantıda,  gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Düzceli gazetecilerin sorunlarının dinlendiği toplantıda Başkan Özlü, basın mensuplarının taleplerini tek tek not alarak çözüm konusunda çalışma yapacaklarını dile getirdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, “Bugün burada çalışan gazeteciler günü nedeniyle Düzce basınındaki arkadaşlarımızla beraberiz. Siyasette, halkımızla buluşmakta, işlerimizi halkımıza ulaştırmakta önemli göreviniz var. İmkanlarınız, hava şartları ne olursa olsun tüm gücünüz ile çalışıyorsunuz Allah sizlerden razı olsun. AK Parti il başkanı olarak sizinle güzel bir dönem geçiriyoruz” dedi.

 Keskin, “Yaklaşık 1 yıl oldu, daha önceden de çalışmıştık. Düzce’de yapılanlarla yapılamayanlarla, bizim eksiklerimizi hatalarımızı öğreniyoruz, burada tek bir önemsediğimiz şey var. Bizim ağzımızdan çıkmayan, muhatapların ağzından çıkmayan düşünceleri yorumlayarak basına taşımak. Biz bunu kabul edemeyiz. Ne olursa olsun her soruya hazırlıklıyız. Belediyemiz ile ilgili vekillerimizle ilgili her türlü soruya cevap verebilirim. Hiçbirimiz dört dörtlük insanlar değiliz. En azından hem televizyonlarda gazetelerde medyada bize sorulmadan yazılanları okuyunca üzülüyoruz” dedi.

Keskin, Mahmut Tanal ve Faruk Özlü arasındaki tartışmaya değinerek, “AK Parti olarak her söylenene cevap verirsek iş yapamayız.  Mahmut Tanal’ı ciddiye almıyoruz. Duyduğumuz herşeye çok değerliymiş gibi cevap veremeyiz. Sonuçta Düzce’de CHP’nin de Mahmut Tanal’ın da ne kadar değer gördüğü belli. Bizim herkese cevabımız var ama önem gördüklerimize cevabımız var. Danışma toplantılarımızda il toplantılarımızda cevap verilmesi gereken yerlere veriyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Özlü de, “Çok kısa bir süre önce beraberdik. Bugün de sizlerle olmak istedim. Ben aslında sizi dinlemeye geldim. Sizin sıkıntınız taleplerinizi dinlemeye geldim. Sayın il başkanımız dilek ve temennileri söyledi. Bende aynı duyguları paylaşıyorum. Düzce için çalışıyoruz. Mustafa Keskin, Faruk Özlü veya Ahmet, Mehmet değil. Kişileri hedefe alan, kişileri değerlendiren yazılardan ziyade, Düzce’nin daha güzel olması için talepleri getirirseniz biz kendimizi gözden geçiririz. Zor şartlar altında görev yapıyorsunuz. Belediye başkanı olarak il başkanımız ile birlikte gereğini yapmaya çalışacağız” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar