YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MUHAMMED’DEN ACI HABER

560

Gölyaka ilçesinde heyelana kapılarak Aksu Deresi’nde yuvarlanan kepçe operatörü Muhammet Yılmaz’ın cansız bedeni Tütünlük mevkiinde bulundu.

Muhammet Yılmaz’ın cansız bedeni, iş makinesinin dereye devrildiği bölgeye yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki Tütünlük mevkisinde, kanyondaki kayalıkların arasına sıkışmış halde bulundu.  

Cesedin bulunduğu bölgeden çıkarılması için çalışma başlatıldı.

– “Tüm imkanlarla arama çalışması yürütüldü”

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, yaptığı açıklamada, iş makinesi operatörünün bulunması için bir hafta boyunca devletin tüm imkanlarıyla zor arazi ve hava koşullarında yaklaşık 100 kişilik ekiple arama çalışması yürütüldüğünü söyledi.

Elde edilen bulgular ışığında belirlenen noktalara odaklanıldığını belirten Dağlı, “Kayıp vatandaşımızın cesedi bulunmuştur. Cesedin bölgeden çıkarılma işlemleri sürmektedir. Bulunduğu bölge sarp kayalıklardan oluşuyor ve ulaşılması güç bir bölge. Herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden cenazeyi çıkararak ailesine ulaştıracağız. Çalışmalar sırasında görevli ekiplerimiz azami şekilde dikkatli oldular ve herhangi bir kazaya sebebiyet vermedik. Başımız sağ olsun.” diye konuştu. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar