HALKA AÇIK ALANLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

Düzce'de okullarda ve toplu taşıma araçlarında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı dezenfekte çalışması yapıldı. ( Düzce Belediyesi - Anadolu Ajansı )
291

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı Düzce’de kamuya açık alanlarda dezenfekte çalışması yapılıyor.

Düzce’de toplu ulaşım araçları ile okullarda koronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekiplerinin ortak kullanım alanlarının dezenfekte edilmesi konusunda çalışmalarını sıklaştırdı.

Milli Eğitim Bakanlığının okullarda hijyene dikkat edilmesi yönünde uyguladığı tedbirlere ek olarak Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünce oluşturulan özel ekipler okulları dezenfekte etmeye başladı. Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün talimatıyla 7 kişi ve 3 araçla kurulan ekip, 61 okulda dezenfekte ve ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Toplu ulaşım hizmetlerinde kullanılan araçların ilaçlanma sıklığı da artırıldı. Dezenfekte çalışmalarında temizlik ve bakterilerin arındırılması amacıyla kullanılan ilaçların kokusuz ve insan sağlığına zararsız olduğu kaydedildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key