TURİZM HAFTASI SALGIN NEDENİYLE KUTLANAMADI!

310

Her yıl 15-22 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm haftası Küresel salgın nedeniyle bu yıl kutlanamadı. Düzce’de de alınan tedbirler nedeniyle kutlama programı yapılmazken ilin yöneticilerinden de herhangi bir tebrik mesajı da yayınlanmadı.

Küresel olarak yaşanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de turizm faaliyetleri tamamen durdu. Sektörün ağır darbe aldığı Türkiye’de özellikle Seyahat Acentaları zor günler geçirirken, milyonlarca çalışanın da işsiz kalması gündeme geldi.

Salgın nedeniyle bu yıl kutlanması planlanan Turizm haftası iptal edilirken, temenniler yaşanılan bu süreç sona erdikten sonra oluşan yeni dünya düzeni içerisindeki gelişmeleri öngörüp proaktif bir yaklaşım içerisinde oluşturulacak stratejiler sayesinde turizmin ülkemiz için tekrar geleceğin önemli bir yükselen değeri olması yönünde oldu.

Düzce’de ise 15-22 Nisan tarihlerinde kutlanması öngörülen Turizm Haftası programları iptal edilirken yerel idarecilerden ise bugün en ufak bir mesaj dahi yayımlanmadı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key