YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İYİ PARTİ’DEN AKÇAKOCA BELEDİYESİ’NE İHALE TEPKİSİ!

343
İyi Parti Akcakoca İlçe Başkanı Avukat Behçet Alkan Lokum, Akçakoca Belediyesi’nin Değirmenağzı mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonunun satışı ile alakalı açılan ve dün itibari ile sonuçlanıp mevcut kiracı tarafından alımı gerçekleştirilen ihale ile ilgili duydukları rahatsızlığı dile getirdi
Av. Behçet Alkan Lokum, insanların salgın hastalık sorunu ile uğraşıp Akçakoca’ya giriş çıkışların dahi kısıtlandığı bu sıkıntılı günlerde Akçakoca Halkının çok önemli bir değeri olan ve Belediye’ye ait olup, daha önceki yıllarda ısrarlı taleplere rağmen istenilen fiyat teklif edilmediği için satılmayan ilgili benzin istasyonunun satışını gerek belirlenen satış fiyatı gerekse de ihalenin yapılış zaman ve şartları açısından doğru bulamadıklarını belirtti.
Lokum, “ insanlar Mübarek Ramazan ayına hazırlık yaparken, evine erzak beklerken, sokaklarda insanlar maske ararken ve en önemlisi salgın hastalık sebebi ile evlerinden çıkmamaya özen gösterirken, Akcakoca halkı açısından böylesi önemli bir değerin bu tarz bir ihale ile satışını en azından etik olarak doğru bulmuyoruz. Akcakoca halkı ‘ değerlerine’ sahip çıkan bir halktır ve halka ait en önemli değerlerden birisi olan bu istasyonun satışını da incelemek en doğal hakkıdır. Biz İyi Parti olarak etik olarak yanlış bulduğumuz bu satış sürecinin hukuken de takipçisi olacağız. Bu bağlamda Akcakoca’daki tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını da ilgili konunun takipçisi olmaya ve değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz’ dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar