YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VALİ DAĞLI’DAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI!

317
Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Dağlı, mesajında, milletin ortak iradesinin eseri olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutladıklarını belirtti.
Ülkenin milli egemenliğinin ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan’ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı olan çocuklara armağanı olarak kutlandığını ifade eden Dağlı, “23 Nisan 1920’de, ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla kurulan meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir. Aziz milletimiz bu anlayışla, millet iradesinin rehberliğinde çağdaş medeniyetlerin üzerine çıkma hedefiyle başlattığı yürüyüşüne devam etmektedir. Bizlere düşen görev, azim ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yürüyüşü devam ettirmek, ülkemizi bugün geldiği noktadan daha ileriye taşımaktır.” ifadesini kullandı.
Bu önemli günün çocuklara ve gençlere armağan edilmesinin onlara duyulan güven ve umudun bir göstergesi olduğunu vurgulayan Dağlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine, çocuklarımız ve gençlerimiz ile yükseleceğine, onların dinamizmi, parlak hedefleri, duru zihinleriyle cumhuriyetimizin hür ve bağımsız bir şekilde sonsuza kadar varlığını sürdüreceğine canı gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın, 100. yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eder, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar