YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

PTT ÖNÜNDE UZUN KUYRUK!

342
Koronavirüs Salgını nedeniyle, vatandaşlara 1.000 TL’lik destek ödemeleri devam ediyor. Vatandaşlar destek ödemeleri için bugün de Düzce PTT Şubesi önüne akın etti. Bu nedenle PTT Merkez Şubesi’nin önünde son günlerin en uzun insan kuyruğu oluştu.
Salgının getirdiği ekonomik krizin önüne geçmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomik pakette, esnafların 3 aylık Vergi SGK, Bağ-Kur, Banka borçları 3 ay boyunca ertelenirken, esnaflara da kamu özel ve bankalar aracılığı ile 25 bin TL’lik kredi desteği sağlanmış, dar gelirli vatandaşlar için de, 1.000’er TL’lik destek verilmişti.
PTT Şubeleri tarafından verilmeye devam eden ve kapsamı genişletilen 1.000 TL’lik destek ödemeleri için bugün de Düzceli vatandaşlar PTT Merkez Şubesi’ne akın etti. PTT Düzce Merkez Şubesi’nin önünde metrelerce kuyruk oluşturan vatandaşlar, saatlerce sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Yoğunluk nedeniyle PTT Merkez Şubesi’nin önünde görev alan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, vatandaşları sık sık sosyal mesafe kuralına uyması konusunda uyarılar yaptı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar