KARSLIOĞLU ”SALGIN BİTMEZ İSE BİR ÇOK BAHÇEDE FINDIK DALINDA KALIR!’

322
Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Koronavirüs salgınının bir an önce geçmesini ümit ettiklerini belirterek yaklaşan fındık sezonuna dikkat çekti. Karslıoğlu, eğer salgın devam eder ve Düzce’ye fındık hasadı için dışarıdan işçi gelmez ise Düzce’de bir çok bahçede fındık dalında kalır, böyle bir durumu da hiçbirimiz istemeyiz diye konuştu.
Koronavirüs salgının etkileri tüm dünyada devam ederken, ülkeler ise salgın ile mücadele konusunda hala sınıfı geçemedi. Ülkemizi de etkisi altına alan ve başta ticaret olmak üzere sosyal hayatı da olumsuz yönde etkileyen Koronavirüs salgını artık tarımı da tehdit etmeye başladı.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzceli çiftçilerin ana geçim kaynağını Fındığın oluşturduğunu hatırlatarak, yaklaşan hasat sezonuna dikkat çekti. Her yıl Düzce’ye özellikle Güneydoğu’dan çok fazla Fındık işçisi geldiğini belirten Karslıoğlu bu yıl Fındık sezonunun sorunsuz geçmesi için salgının bitmesi gerektini söyledi.
Karslıoğlu, eğer salgın devam eder ve Düzce’ye fındık hasadı için dışarıdan işçi gelmez ise Düzce’de bir çok bahçede fındık dalında kalır, böyle bir durumu da hiçbirimiz istemeyiz diye konuştu. Karslıoğlu Fındık sezonu öncesinde Düzce Ticaret Borsasının üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu da söyledi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key