BAŞKAN YANMAZ VE EKİBİ VALİLİĞİN MASKE YASAĞINI DİNLEMEDİ!

262
Akçakoca ilçesinde çalışmaları yerinde görmek için iftar sonrası ekibi ile sahaya çıkan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve ekibi Düzce Valiliği’nin maske zorunluluğunu delerek ilçede maskesiz dolaştı. Başkan ve ekibinin kameralara maskesiz verdiği pozlar ilçede tepki topladı.
Düzce’de Koronavirüs ile mücadele topyekün devam ederken Valilik de virüsün yayılması için sürekli yeni tedbirler aldı. Virüs hızının en hızlı yayıldığı ilçelerin başında gelen Akçakoca’da ilçeye giriş çıkışlar kısıtlanırken valilik il genelinde maskesiz sokağa çıkma yasağı getirdi. Ancak Bu yasak Akçakoca ilçesinde hem de Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve ekibi tarafından delindi.
Önceki akşam iftar sonrası ilçede devam eden çalışmaları denetlemek ve yapılan çalışmaları vatandaşlara sunmak adına Ekibi ile birlikte sahaya çıkan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve ekibi ilçe halkına örnek olmak yerine aksine yasağı delerek ilçede maskesiz dolaştı.
Başkan Yanmaz bununla da yetinmeyerek çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayınca takipçileri duruma tepki gösterdi.
Başkan Yanmaz’ın Valiliğin aldığı yasak kararını delmesi tepkilere neden olurken başkanın bu şekilde davranmak yerine maske takarak dolaşması ve vatandaşlara da maske takmaları konusunda örnek olması gerektiği belirtildi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key