YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

CAMİLER VE OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK ? İŞTE CEVABI!

336
Herkesin merak ettiği; Camiler ne zaman açılacak? Okullar ne zaman açılacak? sorularının cevabını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kabine Toplantısı” sonrası açıkladı. Başkan Erdoğan, “29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlayarak camilerimizi ibadete açıyoruz.” dedi. Erdoğan ayrıca yeni eğitim-öğretim yılının Eylül ayında başlayacağını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Bu yıl Eğitim öğretim yılının sona erdiğini duyuran Erdoğan, cami ve okulların açılış tarihlerini açıkladı.
Erdoğan konuşmasında şunları söyledi;
29 Mayıs Cuma günü öncelikle valilikler ve müftülüklerle ilgili şartları uygun camilerlerle ibadete açıyoruz. Bu cemaatle namazı tabiki kurallar içerisinde ifa edeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacaktır. Kreşler ve gündüz bakım evleri 15 Haziran’da faaliyete geçecektir. Çarşamba günü 23. dönem adli yargı hakim savcılarımızın kura törenine video konferans yöntemiyle katılacağız.
Bakanlıklarımızın ve kurumlarımızın her biri sorumluluk alanlarıyla ilgili yoğun çalışmalar sürüdürüyor. Salgın sonrası ekonomik ve siyasi iklimin planlarını şimdiden yapmaya başladık. Üretimde ihracatta istihdamda kaybettiğimiz her şeyi çok daha kısa sürede geri alma niyetindeyiz. Üretimde ihracatta istihdamda kaybettiğimiz her şeyi çok daha kısa sürede geri alma niyetindeyiz.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar