YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR BELGESİ !

370
Düzce Valisi Zülkif Dağlı Pandemi süreci boyunca Korona Virüs ile mücadele kapsamında büyük bir fedakarlık ile görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarına Teşekkür Belgesi verdi.
Düzce Valisi Zülkif Dağlı Korona Virüs ile mücadele boyunca kendilerinin ve ailelerinin hayatlarını riske atarak büyük bir fedakarlık örneği gösteren Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına Teşekkür Belgesi verdi. Tüm sağlık çalışanlarına üstün gayretlerinden dolayı teşekkür eden Dağlı şu ifadelere yer verdi:
“Bilindiği üzere, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, devletimizin tüm kurumlarının katılımıyla devam etmektedir. Bu süreçte, risk grubunda bulunan vatandaşlarımız başta olmak tüm vatandaşımızın virüse karşı korunması, salgının yayılımının önlenmesi ve kontrol altına alınması için filyasyon görevini yürüten sağlık çalışanlarımız en ön safta yer almaktadırlar. Doktor, hemşire, hasta bakıcı ve diğer her kademede yer alan sağlık personeli; salgının yayılmasının önüne geçilmesi ve kontrol altına alınması için gecelerini gündüzlerine katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürütmektedirler” dedi
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar