YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TURİZMİN BAŞKENTİ DÜZCELİ VALİYE EMANET!

489
Türkiye’de parmakla gösterilen bürokratlar arasında bulunan Düzceli Vali Ersin Yazıcı Turizmin beşiği Antalya’ya Vali olarak atandı. Balıkesir’in efsane Valisi olarak adını yazdıran Vali Yazıcı Artık 2 Buçuk Milyon nüfusa sahip Antalya’da görev alacak.
HALKIN VALİSİ

Halk ile iç içe çalışma prensibi güden Vali Ersin Yazıcı görev yaptığı Balıkesir’de de gönüllere girmeyi başardı. Sık sık efsane vali merhum Recep Yazıcıoğlu’na da benzetilen, Ersin Yazıcı 1 Milyon 227 Bin nüfusa sahip Balıkesir’den 2 milyon 426 Bin nüfusluk Antalya’ya atandı.
GURURUMUZ OLDU
Vali Yazıcı’nın Antalya’ya tayininin çıktığını duyan Düzceliler “Başarılı müdürümüze hayırlı olsun. Kendisi ile bir Düzceli olarak gurur duyuyoruz. Çok daha önemli yerlere gelecektir. İnşallah Antalya’da da şimdiye kadar olduğu gibi vatana millete hayırlı işler yapmasını diliyoruz” yorumunda bulundu.
İKİNCİ KEZ HALEF SELEF OLDULAR
Antalya Valisi Münir Karaloğlu 10 Haziran 2004 – 14 Haziran 2009 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapmıştı. Karaloğlu bu görevden Van Valiliği’ne atanmış o tarihte yerine ise Ersin Yazıcı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olmuştu.
2009-2014 yılları arasında da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan Ersin Yazıcı, Antalya Valisi olarak ikinci kez Münir Karaloğlu’ndan boşalan bir koltuğa oturmuş oldu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar