CAYMAZ DEVA PARTİSİ KURUCU İL BAŞKANI OLDU!

348
Ali Babacan’ın liderliğinde Mart ayında resmi olarak kurulan DEVA Partisi’nin kurucu il başkanı belli oldu. Eski AK Parti Belediye Meclis üyesi ve bir süre Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Murat Caymaz DEVA Partisinin Kurucu il başkanı olarak görev yapacak.
Kuruluşu, koronavirüs salgını dönemine gelen Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçti.
Teşkilatlarda görev alacak isimleri belirlemek için parti içinde 18 bölge komisyonu oluşturuldu. Komisyonlar, teşkilatlanma çalışmalarına, il ve ilçe örgütlerinde görev almak isteyen ve başvuruları internet üzerinden alınan gönüllülerle başladı. Pandemi nedeniyle gönüllülerle görüşmeler “video konferans” gibi uzaktan iletişim yöntemi ile yapılırken Düzce il başkanlığı görevini yürütecek olan isim de belirlendi. Düzce’de siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı isim olan ve bir dönem AK Parti Düzce Belediyesi Meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerini yürüten Murat Caymaz, partinin Kurucu il başkanı oldu. Bilindiği gibi daha önce de eski AK Parti Milletvekili ve İl Başkanlığı görevini yürüten Metin Kaşıkoğlu AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisi kurucular kurulu üyesi olmuştu.
DEVA Partisi Kurucu İl Başkanlığı görevini üstlenen eski AK Partili Murat Caymaz ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı. Caymaz Düzce’ye daha güzel işler yapmak için bu yola çıktığını ve kimseye karşı bir kırgınlığının olmadığının altını çizdi.
Ali Babacan Liderliğinde Mart ayında kurulan DEVA Partisinin Düzce Kurucu İl Başkanı belli dün akşam saatlerinde açıklanmıştı. Murat Caymaz kişisel sosyal medya hesabından ilk mesajını verdi. Caymaz şu ifadeleri kullandı; ” Değerli dostlarım, kıymetli Düzceli hemşehrilerim. Almış olduğum siyasi bir kararı sizlerle paylaşmak gereği duyuyorum.
2014 yılında Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK PARTİ ) başlayan siyasi hayatıma bugün itibariyle Ali BABACAN liderliğinde yeni kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA PARTİSİ) Düzce Kurucu İl Başkanı olarak devam etme kararı aldım.
KIRGINLIĞIM OLAMAZ
Geçen bu süre zarfında şahsımda emeği olan Ak Parti’de gönül ehli arkadaşlarla çalışmaktan her zaman mutluluk duydum. Kimseye karşı olumsuz bir düşüncem ve kırgınlığım yok, olamazda.
Benim için her zaman dostluklar siyasi görüşlerden daha önce gelir.
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Bugün itibariyle Demokrasi ve Atılım Partisi’nde siyasi çalışmalarıma devam ederek daha güzel işler yapmaya çalışacağım.
Ortak kutsal değerlerimize saygılı olan, nefret dili kullanmayan, terörün her türlüsü ile arasına mesafe koyan ve siyaset yaparak memleketine faydalı olmak isteyen herkesin DEVA Partisi’nde yeri olacaktır. Toplum içerisinde beraber yaşadığımız her kesimin ortak geleceğini inşa etmek adına atılmış bu yolda arzu eden hemşehrilerimizle çalışmaktan onur ve mutluluk duyarız.
ALLAH (C.C.) hakkımızda hayırlı eylesin.
ALLAH (C.C.) herkese hayırlar ve güzellikler versin.
Kamuoyuna saygı ile arz ederim” şeklinde konuştu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key