YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İYİ PARTİ’DE YUNUS ÖZAY ER GÜVEN TAZELEDİ!

364
İYİ Parti yeniden Yunus Özay Er ile yola devam dedi. Yapılan 2. olağan kongrede tek liste ile seçimlere giden Yunus Özay Er, yeniden İYİ Parti Düzce İl Başkanı oldu.
Toplam 600 delegenin bulunduğu İYİ Parti Düzce teşkilatında öğlen saatlerinde başlayan olağan 2. kongresine Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikmeli, Bolu İl Başkanı Ahmet Örnek, Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Vatan Partisi İl Başkan Yardımcısı Hamiyet Esmer ile partililer katıldı.
İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı’nda yapılan 2. olağan kongre divan seçimi ile başladı. Korona virüs salgını dolayısıyla önlemler alınarak yapılan kongrede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından mali tablo ve faaliyet raporları okunarak partililerin oylarına sunuldu. Ardından geçilen seçimlerde tek liste ile olağan kongreye giden İYİ Parti’de Yunus Özay Er, yeniden İl Başkanlığına seçildi.
Daha önce defalarca AK Parti Belediye başkanlığı ve Milletvekili aday adayı olmak için başvurular yapan Talip Çabukoğlu da İYİ Parti saflarına geçerek Yunus Özay Er’in yönetim kurulu listesinde yer aldı.
Seçimlerin ardından sorularımızı cevaplandıran İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, bugüne kadar hep yapıcı siyaset ile Düzce menfaatleri için çalıştıklarını belirterek, yapılan iftira ve saldırılara rağmen bundan sonrada çizgilerinden sapmadan önce Düzce ve Ülke menfaatleri için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Yunus Özay Er’in il Başkanı seçildiği İYİ Parti 2. olağan kongresinden Yönetim Kurulu’nda ise;  Aslıhan Öneç Atik, Banu Tuna, Birol Bodur, Bülent Serdaroğlu, Ekrem Çiftçi, Erdoğan Kefeli, Evren Eser, Fatih Baş, Hatice Aslıhan Akbal Tüysüz, Hakkı Canan İmamoğlu, Hülya Ersoy, Hüseyin Ercan,  İbrahim Çengel,  Janberk Özcanoğlu,  Kadir Erdoğan, M. Güray Küçük,  Mehmet Arif Yılmaz,  Meral Yıldız, Mesut Aydoğan, Murat Öztürk,  Nuran Sayman, Nurettin Kısacık, Oya Kaltu, Ömer Altınok, Seçkin Keskin,   Selahattin Kudu, Serpil Kan Karaçam,  Sevim Eskicioğlu,  Sezgin Kemal,  Sibel Barlas,  Talip Çabukoğlu ve Taner Özsoy yer aldı.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar