YENİ OTOBÜSLER 21 AĞUSTOS’DA HİZMETE BAŞLAYACAK!

457
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Bursa Karsan fabrikasında yapımı devam eden şehir içi otobüsleri inceledi. Başkan Özlü ‘Bursa Karsan Fabrikası’nda yapımı süren 114 adet otobüsümüz çok yakında şehrimizin cadde ve sokaklarında olacak’ dedi.
Başkan Faruk Özlü Bursa’daki incelemenin ardından, duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Özlü paylaşımında şu görüşlere yer verdi: “ Düzcespor’umuzun renkleriyle, Düzcemiz’e, Düzceli’ye yakışır şehir içi otobüslerimizi yapım aşamasından itibaren takip etmeye devam ediyoruz. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.”
Başkan Özlü, daha önce verdiği demeçlerde toplu taşıma sisteminin 21 Ağustos tarihinde uygulanacağını belirterek şu görüşlere yer vermişti:
“21 Ağustos’ta Düzce deki mevcut belediye otobüslerimizin tamamını kaldırıyoruz. Yerine 8 tane 12 metre, 114 tane 6 metre otobüs koyuyoruz. Dolayısıyla bu sistemin değişmesi, yenilenmesinde birkaç amacımız var. Bunlardan bir tanesi belediyemiz her yıl 10 milyon zarar ediyor. Toplu taşımadan hem memnuniyetsizlik var hem de belediye olarak üstüne para ödüyoruz. Vatandaş memnun değil, birde üstüne para ödediğimiz bu sistemi değiştiriyoruz. Yepyeni sıfır araçlarla Düzce’de yeni hatlarımızla, toplu taşıma sistemimizi değiştiriyoruz.
Yeni araçlarımız büyük değil 6 metre çünkü arkadaşlar, 12 metre aracın km başına maliyeti 4 TL, buna her şey dahil şoför, mazot, bakım vs. 6 metrelik araçta ise yaklaşık 2 TL yani yarı yarıya fark var. ve bu araçlar 17+3 oturarak vatandaşlarımız Düzce’de seyahat edecekler. Bu araçların sahibi Düzceli olacak esnafımız olacak. Belediyemiz 114 kişiyi iş sahibi yapmış oluyor. Bu projede ayda 20 bin TL gelir garantisi veriyoruz. Düzcemize hayırlı olsun”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key