YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DEVA PARTİSİ SİYASETE YENİ YÜZLERLE BAŞLIYOR!

648
Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı kısa adı DEVA olan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin Düzce İl ve Merkez İlçe teşkilatları kuruldu. Partinin kurucu il yönetim kurulu başkanı Murat Caymaz, kahvaltılı basın toplantısında partisinin il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yeni yüzlerin ağırlıklı olduğu yönetimde gençlerin de sayısının fazla olması dikkat çekti.
 
 
Caymaz, Kusursuz kafede yapılan basın toplantısında partisinin temel ilkelerinden söz etti. Düzce’de yönetim oluşturma sürecini de anlatan Caymaz ‘ Yeni bir siyasi parti, siyasete yeni bir çizgi ve ufuk kazandırmak için yola çıktık. DEVA ile ülkemizin ve Düzce’mizin seviyesini yükselteceğiz. Derdimiz Türkiye, derdimiz Düzce olacak’ dedi.
Herkesin derdine deva olmak için yola çıktıklarını ifade eden başkan Murat Caymaz bu konuda şu görüşlere yer verdi: “ Programımızı ortaya koyduk. Planlı çalışmalar yapacağız. Ama en önemlisi sosyal çalışmalara ağırlık vereceğiz. Yeni bir partinin yeni kadrolarını oluşturduk. Bunun için kadrolarımızın yüzde 80’ini bugüne kadar aktif olarak siyasetle uğraşmamış işinde ve toplumda kariyerle kişilerden oluşmaktadır. Arkadaşlarımla güzel işler yapacağız”dedi.
 
 
Yerel basın mensupları ve ulusal basın temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yönetim kurullarında görev alan tüm üyeler tek tek kendilerini tanıttılar. Ardından tekrar söz alan Caymaz Düzce’de tüm ilçelerde teşkilatlanacaklarını vurguladı ve “ Düzce il ve merkez ilçe yönetimlerini oluşturduk. Şimdi ilçelerde yönetimleri oluşturacağız. Ardından da resmi kurum ve kuruluşlar, esnaflar ve STK temsilcileri ile görüşeceğiz. Kapımız, bu toplumun geleceğinde söz sahibi olmak isteyen herkese açıktır’ dedi.
Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Deva Partisi il Yönetimi şu isimlerden oluştu;
İl başkanı Murat Caymaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdüssamet Ataseven, Engin Çavuş, Ersin Durmaz,Hikmet Dursun, İhsan Serdar Demirbilek, İsmail Altın, Levent Büyük, Muhammed Nasrullah Seçkin, Murat Gürel, Mustafa Hatipoğlu, Nuran Açık, Orhan Tekin, Özcan Demir, Özden Kara Altun, Özge Yılmaz, Ragıp Sümer, Recep Çolak, Salih Bal, Tolga Balca ve Tuğrul Er.

Partide Merkez ilçe başkanlığına ise Bülent Barış getirildi. Barış’ın yönetim listesinde ise; Abdurrahman Yiğit, Ali Bahar, Ali Günay Kılıç, Çağatay Alper Karaosmanoğlu, Erol Karabulut, Hümeyra Durna, Hüseyin Süzen, İbrahim Uslu, İhsan Doğanay, Mehmet Atılmış, Serdar Temiz, Soner Can, Taner Çarhacıoğlu ve Yusuf Öztürk yer aldı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar