YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VALİ ATAY COVİD-19 DENETİMİNE KATILDI!

614
Düzce’de, İçişleri Bakanlığınca “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla Türkiye genelinde uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi gerçekleştirildi. Düzce Valisi Cevdet Atay önderliğinde İstanbul Caddesi, Gaziantep Caddesi, Kızılay Meydanı ve Cedidiye Meydanı alanlarında denetimler yapıldı.
Gaziantep Caddesi üzerinde hizmet veren market, mağaza, berber ve ticari işletmelere yapılan denetimlere Düzce Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz katıldı.
 
Yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlar arasında mesafenin korunması, maske kuralına riayet ederek alışveriş yapılması hususları göz önünde bulundurulurken içinde bulunulan kontrollü sosyal hayat dönemi hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi verildi.
Denetimler sonrasında açıklamada bulunan Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce’de vaka sayısının ara ara artış gösterdiğini denetimlerle üstesinden gelineceğini dile getirdi. Atay: “Bugün yine denetimlerimize devam ediyoruz. Sağolsun esnaflarımız kurallara riayet ediyorlar. Vatandaşlarımız da aynı şekilde riayet edip maske takıyorlar. Ara ara artışlar oluyor. İnşallah bizim bu gayretlerimiz ile arkadaşlarımızın gayretleri ile vatandaşlarımızın da sağduyulu yaklaşımları ile hepsinin üstesinden geleceğiz Allah’ın izni ile” dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key