YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE BELEDİYESİ’NE AİT BETON SANTRALİ 2. KEZ AÇILIYOR!

411

Düzce Belediyesi’nin 2016 yılında törenle açılışını gerçekleştirdiği beton santrali için Pazartesi günü 2. kez açılış töreni gerçekleştirilecek. Düzce Belediyesi iştiraki olan Beltaş tarafından devralınan Beton Santrali ilave yatırımlarla Belediye Başkanı Faruk Özlü döneminde kara geçerek Belediye için önemli bir gelir kapısı oldu.

Eski belediye başkanı Mehmet Keleş döneminde kurulan ve görkemli bir açılış töreni ile hizmet vermeye başlayan Düzce Belediyesi’ne ait Beton santrali için Pazartesi günü 2. kez açılış töreni gerçekleştirilecek. Faruk Özlü’nun başkan olması ile özellikle yeni yatırımların yapıldığı Beton Santrali Düzce Belediyesi iştiraki olan Beltaş’a devredildi. Celal Kasapoğlu başkanlığında göreve gelen yeni yönetim Beton santrali için yaptığı ilave yatırımlarla Şirketi kara geçirmeyi başardı.

Düzce Belediyesi; bünyesinde bulunan şirket sayesinde vatandaşa kendi ürettiği betonu piyasadan daha ucuza vererek kısa sürede sektörde adından söz ettirmeyi başardı.  Belediye Başkanı Faruk Özlü Beton santraline yapılan ilave yatırımların tanıtılacağı Pazartesi günkü açılış töreninde  Beltaş’ın başarı hikayesini anlatacak.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar