YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

PEHLİVANOĞLU; OKULLAR SOKAKLARDAN DAHA GÜVENLİ!

381
Pandemi sürecinin Milli Eğitimde ağır hasarlar oluşturduğunu belirten TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu; öğrencilerin kaybının geri kurtarılamayacağını belirterek okulların sokaklardan daha güvenli olduğunu söyledi ve okulların açılmamasını eleştirdi.
 
Düzce’ye gelerek Öncü Okullarını ziyaret eden TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu; pandemi sürecinin Milli Eğitime olan etkileri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
 
Pandemi sürecinde personel çıkarmadıklarını ve öğretmen maaşlarını eksiksiz yatırdıklarını belirten Pehlivanoğlu; şunu iyi bilmeliyiz ki bu süreci öğretmenlerimiz toparlayacak dedi.

OKULLARIN KAPALI KALMASINI ANLAMIŞ DEĞİLİM!

Normalleşme süreci için eskisinden daha fazla normale döndük ifadesini kullanan Pehlivanoğlu; herşey açıkken okulların kapalı kalmasını anlamış değilim. Öğrenciler tahmin edilen süreden çok daha fazla okullarından uzak kaldılar. Öğrencilerin bu kaybını telafi edemeyeceğiz. Köylerde pandemi olmayan yerlerde okullar açılabilirdi. İlla hepsini aynı anda açacaksınız diye bir şey söz konusu olmayabilirdi. Bu süreç düzgün yürütülemedi. Çocuklar şuan nerde kimisi evinde kimisi sokakta oyun parklarında. kimisi pandeminin en riskli grubu olan babaannelerinde ya da ananelerinde. İnanın Okul sokaktan daha güvenlidir. 21 Eylül yerine keşke 31 Ağustos’ta okullar açılsaydı diye konuştu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar