DÜZCESPOR HAZIRLIK MAÇINDA YILDIRIMSPOR’U 2-1 MAĞLUP ETTİ!

307

Misli.com 3. Lig 4. Grupda mücadele edecek olan Düzcespor yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında hazırlık müsabakalarına devam ediyor. Temsilcimiz ilk hazırlık maçında Erokspor ile 2-2 berabere kalmış, Eyüpspor’a da 1-0 yenilmişti. Düzcespor Bolu’da yaptığı üçüncü hazırlık maçında Yıldırımspor’u 2-1 mağlup etti.

Düzcespor 3.hazırlık karşılaşmasın da 3. Ligin yeni takımı Bursa Yıldırım ile karşı karşıya geldi.  Bursa Yıldırım karşısına kalede Orhan, savunmada Emrullah, Batuhan, Osman, Abdullah orta sahada Bulut, Süleyman, sağ kanatta Emir sol kanatta Abdullah Telli, Barış ileri uçta Malik şeklinde sahada yer aldı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz Malik’in ceza sahasında düşürülmesi ile bir penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Malik Düzcespor’u 1-0 öne geçirmeyi başardı. Temsilcimiz bu golden sonra ataklarını sıklaştırdı ve 20.dakikada Emir ile 2-0 öne geçti.


İlk yarının sonlarına doğru Yıldırım spor takımı bir serbest vuruş kazandı. Ceza sahası içinde bir anda top filelerle buluştu ve fark bire indi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Düzcesporun 2 -1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Son 20 dakikada Yusuf, Ömer Faruk, Sıddık, Onur, Metin oyuna dahil oldu. Maçın ikinci yarısında karşılıklı ataklardan gol gelmeyince karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 2-1 bitti.

YÖNETİM KURULU TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Misli.com 3. Lig 4. gurupda  Düzcespor yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal Otel tesislerinde sürdürüyor. Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Düzcespor’un üçüncü hazırlık maçını izledi. Düzcespor bir sonraki hazırlık maçını Düzce’de yapacak.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key