DÜZCESPOR’DA DEPREM! BAŞKAN KAPOĞLU İSTİFA ETTİ!

329
Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu yaptığı yazılı açıklama ile Düzcespor başkanlığını bıraktığını açıkladı. Başkan Kapoğlunun şok etkisi yaratan yazılı açıklaması şu şekilde;
Ben Gökhan Kapoğlu; 16 Eylül 2020 tarihi itibarıyla Düzcespor’daki bütün görevlerimden istifa ediyorum.
Değerli Kamuoyu;
Sayın Bakanımız Faruk Özlü, Düzcespor’u yeniden ayağa kaldırmak için bize teklif ettiğinde bu kulüp ligin en kötü takımı durumundaydı. Kasası tamtakır, yönetimin kapısında icra memurları alacak için nöbet tutuyordu. Bu şartlar altında elimizi taşın altına koymamız istendiğinde, şehrin bir evladı olarak bunu bir görev bildim ve tereddüt etmeden ‘evet’ dedim.
Başkan seçildiğim 08 Kasım 2019 tarihinden itibaren yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak takımı, şampiyonluğa oynayan bir ekip haline getirdik.
Kulübün geçmiş bütün borçlarını ödedik. Tribünde kadınlarımızı baş tacı yaptık. Hiçbir deplasmanda takımımızı yalnız bırakmadık. Kentimize gelen rakip takım yöneticilerini en güzel şekilde ağırlayarak Düzce’ye karşı oluşan önyargıları dağıttık. Türkiye liglerinde parmakla gösterilen bir takım olmak için enerjimizi, zamanımızı, paramızı harcadık.
Ne var ki; geçtiğimiz sezon ligin 2. Yarısının namağlup takımı Düzcespor’un pandemi sürecinde hakları masa başlarından çalınırken Düzce olarak bir lobi oluşturamadık. Federasyonda haklarımızı arayamadık. Başkan olduğum günden beri bir tek maçımıza bile gelmemiş mülki amirimiz Vali bey, il emniyet müdürümüz ve jandarma alay komutanımız takımımızın uğradıkları haksızlıklara karşı ‘lütfen’ dahi olsa bir kez bile kınama mesajı yayınlamadılar.
Düzce’nin her türlü sorununa karşı hizmet etmekle sorumlu olduklarını her keresinde açıklayan siyasetçilerimiz de, uğradığımız haksızlıklar karşısında sadece kınama mesajı yayınlamakla geçiştirdiler. Tüm bunlara karşın nasıl bir lobi faaliyeti yürütebilirdik ki ?!
Geldiğimiz bu noktada gösterdiğimiz onca emeğe rağmen devlet erkanı ve Düzcenin yetkili ve ilgili bütün kesimleri kılını dahi kıpırdatmıyorsa, değil destek olmak engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlarsa bize de kulübün anahtarını sayın Valimiz ve Belediye Başkanımıza teslim etmekten başka yol kalmamış demektir.
Ben Gökhan Kapoğlu;
16 Eylül 2020 tarihi itibarıyla şeref ve onurumla yürüttüğüm Düzcespordaki bütün görevlerimden istifa ediyorum.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key