YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İYİ PARTİ İL BAŞKANI; VATANDAŞ SEDAŞ’TAN ŞİKAYETÇİ!

365

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, vatandaşlardan SEDAŞ’la ilgili yoğun şikayet aldıklarını belirterek, “Gündelik hayatın en önemli unsurlarından birisi olan elektrik Düzce ‘nin farklı bölgelerinde zaman zaman halkın taleplerini karşılayamamaktadır” dedi.

Er, “Her geçen gün büyüyen bir il olan Düzce’de özellikle hane halkı tarafından kullanılan elektriğin trafo başta olmak üzere yapılması gereken ekstra yatırımlar kaynaklı oluşturduğu problemler vatandaşlarımızın bütçelerine, özelliklere düzensiz elektrik akımının beyaz eşyalara verdiği zarar sebebi ile , yük oluşturmaktadır.
Gümüşova, Çilimli ve Cumayeri başta olmak üzere, hemşerilerimizden gelen yoğun talep ve şikayete duyarsız kalmama adına Sedaş yetkililerini ve ilgili kamu görevlilerini vatandaşlarımızı tatmin edici bir açıklama yapmaya davet ediyor ve konunun takibini hassasiyetle yapacağımızı Düzce kamuoyuna bildirmek istiyoruz . Hemşerilerimizin problemlerin çözülmesi veya en azından çözüm planlaması adına Düzce kamuoyuna tatmin edici bilgi verilmesi zaruridir” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar