DÜZCESPOR HAKEM KURBANI OLDU!

926
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Düzcespor ligin 3. Haftasında kendi evinde Adıyamanspor’u konuk etti.
Sezonun ilk 2 haftasında sahadan namağlup ayrılan ve mağlubiyeti bulunmayan Düzcespor, Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun kurduğu takımla ligin 3. Haftasına da namağlup olarak sahaya çıktı.
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 3. Haftasında evinde Adıyamanspor’u konuk etti. Ligin ilk 2 maçında sahadan galip ayrılan Düzcespor, kendi evinde kendi taraftarı önünde Adıyamanspor’u yenerek namağlup olarak lige devam etmek için sahaya çıktı.
Şanlıurfa bölgesi hakemlerinden Ömer Faruk Gültekin’in yönettiği maçta Düzcespor’un 2 gölü ve net pozisyonda bir penaltısı da verilmedi. Zorlu mücadele 1-1 sona ererek takımımız sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

 

İşte maçtan notlar;

Düzcespor ilk yarıya hızlı başladı. 6. Dakika Yusuf Akyel sarı kart gördü. 11. dakika Yusuf Akyel’in ortası ile gerçekleşen gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarı golsüz berabere sona erdi. Her iki takımda İkinci yarıya temkinli başladı. 49. dakika da ofsayt gerekçesiyle Düzcespor’un golü sayılmadı. 61. dakika Nevzat Bilen ceza sahasına kesilen topu ağlarla buluşturdu. Düzcesporu 1-0 öne geçiren golü attı. 64. Dakika Adıyaman 1954 spor gole erken cevap verdi ce Skor 1-1 berabere oldu. Karşılaşmanın kalan süresinde gol sesi çıkmadı maç 1-1 berabere sona erdi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key