YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR SİLİVRİ DEPLASMANINDA 1 PUANA RAZI OLDU!

427
Sezona son derece iddialı başlayan Düzcespor sezonun ilk 3 maçında aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğun önemli takımlarından olma yolunda hızla ilerliyor. Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 4. Haftasında Silivrispor ile Silivrispor stadında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz farka gideceği maçtan 2-2 berabere ayrılarak 1 puana razı oldu.
 
Maçı Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Semih Kurt yönetti. Yardımcılıklarını ise Gürcan Dönmez, Enes Seymen, Engin Ferik yaptı.
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan Silivrispor maçın henüz 30. saniyesinde Deniz Gelen’in golü ile skoru 1-0 Yaptı. Düzcespor yediği golün ardından ataklarını arttırdı. 26. Dakikada Düzcespor Ö. Faruk Sezgin’in golü ile skoru 1-1 Yaptı. 39 Dakikada Silivrispor oyuncusu Gökhan Göksu ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Düzcespor, girdiği en az 6 net gol pozisyonunu değerlendiremedi. 76. dakikada defansın bir anlık boşluğundan yararlanan Silivrispor oyuncusu Şehmus Aslan skoru 2-1 yapan golü attı. 82. dakikada Düzcespor oyuncusu Yufus Akyel her zaman yaptığı inanılmaz ceza sahası şutlarından birini yaparak golünü attı ve skoru 2-2’ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-2 Sona erdi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar