YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÖNCE KIZ ARKADAŞINI VURDU, ARDINDAN İNTİHAR ETTİ!

980

Kalıcı konutlarda saat 19.30 sıralarında Çamlıevler Mahallesi 7. Cadde üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, 30 yaşındaki Kemal Anıl Şenol, iddiaya göre kendisinin kaldığı evde 25 yaşındaki sevgilisi Mahide Güneş Ünal’ı tabancayla vurarak öldürdü. Kemal Anıl Şenol, daha sonra tabancayı başına dayayıp ateşledi. Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kemal Anıl Şenol’u Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Kemal Anıl Şenol yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EVDE KAPALI TUTULMUŞ VE 112’Yİ ARAYARAK KURTARILMAYI BEKLEMİŞ

İddiaya göre, Mahide Güneş Ünal’ın olaydan kısa bir süre önce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bir evde kapalı tutulduğunu ve kurtarılmasını istedi. İhbar üzerine olay yerine polislerin hareket ettiği ancak bu sırada Mahide Güneş Ünal’ın öldürüldüğü öğrenildi.

KOMŞULARI KAVGA ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ

Kemal Anıl Şenol’un bir süredir İstanbul’da pilates eğitmeni olarak çalışan Mahide Güneş Ünal’la birlikte olduğu, kız arkadaşını 1 hafta önce Düzce’deki evine getirdiği ve baş başa kalmak için annesini akrabalarına gönderdiği öğrenildi. Komşuları son 3 gündür Kemal Anıl Şenol ve kız arkadaşının yüksek sesle kavga ettiklerini duyduklarını söyledi.Kemal Anıl Şenol’un daha önce eğlence yerlerinde barmenlik yaptığı, bir süredir işsiz olduğu, 1 aydır da psikolojik olarak sıkıntı çektiği için ilaç kullanmaya başladığı ileri sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar