DÜZCESPOR 2 SİİRT İL ÖZEL İDARE 2

329
Misli.com 3.Lig 4.Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor Lig’in 5. Haftasında evinde oynadığı Siirt İl Özel İdarespor mücadelesinden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Maçı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de izledi.
Lig’in 5. Haftasında evinde Siirt İl Özel İdarespor’u ağırlayan Kırmızı Lacivertliler bu maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Maça istediği gibi başlayamayan Düzcespor ilk golü kalesinde gören taraf oldu. Yediği golün ardından Kurduğu baskılı oyun ile rakip kalede peş peşe ataklar oluşturan Düzcespor dk 22’de duran toptan Yusuf Akyel ile golü buldu. Deneyimli sol ayak duran topta kaleciyi avlayarak skoru 1-1 haline getirdi. Maçın ilk yarısı 1-1’lik skor ile sona erdi.
2. Yarıya daha baskılı ve istekli başlayan Kırmızı Lacivertliler dk 78’de Metin Sevinç ile skoru 2-1 haline getirdi. Bu golden sonra skoru koruyamayan Düzcespor kaleci Furkan’ın topu elinden kaçırması sonucunda kalesinde golü gördü. Bu gol ile durumu 2-2’ye getiren Siirt İl Özel idarespor deplasmanda 1 puana razı oldu. Maç 2-2’lik skor ile sona erdi.
Bu mücadele ile birlikte Düzcespor toplam puanını 9’a yükseltti.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key