GELECEK PARTİSİ DÜZCE’DE İLK KEZ BASININ KARŞISINA GEÇTİ !

660
Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi’nin Düzce teşkilatı, düzenlediği toplantıda basınla bir araya geldi.
 
Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Yıldız başkanlığında düzenlenen kahvaltılı basın buluşmasına, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu üyeleri ile gazeteciler katıldı.
 
Kahvaltı sonuna bir açıklama yapan il başkanı Vildan Yıldız, yeni ve genç bir parti olduklarını dile getirerek, önümüzdeki günlerde Düzce genelinde hızlı bir teşkilatlanma faaliyeti içine gireceklerini ve 2 ay içerisinde il kongresini de yapacaklarını belirtti. Seçimlere hazır olduklarını belirten Yıldız, siyasi tecrübesi olan bir liderle tüm konulara hakim olduklarını ve Türkiye’nin geleceğini yönetmeye talipli olduklarını söyledi.
Kahvaltı sonunda gazetecilerinin sorularını cevaplayan Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik’ten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise, Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi’nin ülkemizin sorunlarına çözüm üreteceğini söyledi.
Gelecek Partisinin Türkiye’de ırk, din, dil ayrımı yapmaksızın her kesimi kucaklayan bir parti olduğunu belirten Demir, 9 ay önce kurulmuş bir parti olmamıza rağmen şuan 71 ilinde il başkanını atamış 44 ilinde kongresini tamamlamış ve seçime hazır bir partiyiz dedi.
 
Gelecek Partisi’nin şuan Türkiye’de ana muhalefet Partisi görevi gördüğünü belirten Demir,hem sorunları tespit ediyoruz, hem de çözüm önerileri sunuyoruz. Türkiye’yi ve dünyayı çok iyi analiz eden bir lidere sahibiz , geleceğimiz emin ellerde diye konuştu.
Basın toplantısı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key