YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE EKİBİ HAKKARİ’DE REKOR KIRARAK 1. OLDU!

419
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Hakkari Valiliğinin katkılarıyla, Türkiye Rafting Federasyonunca Zap Vadisi’nde düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışları nefes kesti. Düzce’den Birol Tepe önderliğinde katılan Rafting ekibi Nehir İnişi etabını rekor kırarak 1. olarak tamamladı.
 
İlk kez Türkiye Rafting Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Hakkari, 2. ayak yarışlarında 40 ilden 450’yi aşkın sporcu ve antrenörü ağırladı.
 
Yüksek dağların eteklerindeki vadiden geçen Zap Suyu’nda düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından sporcuları buluşturan şampiyona, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.
Yarışmalara Düzce’den Birol Tepe antrenörlüğünde katılan Rafting ekibi Nehir İnişi etabını rekor kırarak 1. olarak tamamladı.
 
Yarışlarda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele eden, sportmenlikleriyle alkış alan kadın ve erkek sporcular, yarışlardan sonraki zamanlarda kenti gezerek vakit geçiriyor.
 
Kent sakinlerinin yakın ilgi gösterdiği ve ikramlarda bulunduğu sporcular, yörenin doğası, kültürel zenginliği ve insanların misafirperverliğinden etkilendi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar