EN İYİ NARKOTİK POLİSİ, ANNE!

564

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “En İyi Narkotik Polisi, Anne” projesi Düzce’de de yapılan tanıtım toplantısı ile başladı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Düzce Valisi Cevdet Atay; “Önceliğimiz uyuşturucu illetine çocuklarımızın yakalanmasını önlemektir” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında başlatılan “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesine Düzce’de start verildi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü annelere uyuşturucuyla mücadele hakkında bilgilendirme yaptı.Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Soğancı ek hizmet binasında düzenlenen seminere Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, ilgili kurum müdürleri ve yaklaşık 200 anne katıldı.

Annelere uyuşturucu madde kullanımı durumunda çocuklarında oluşabilecek davranış değişikliklerini anlatan görevli polisler, çocukları ve gençleri uyuşturucudan uzak tutabilmek için anne ve emniyet güçlerinin işbirliğinin önemli olduğuna değindi.

Proje hakkında bilgiler veren Düzce Valisi Cevdet Atay; “Sokakları uyuşturucu maddelerden temizlemeye çalışan ekipler evin içinde çocuklarını izleyen annelerin herhangi bir hal ve davranış durumunun değişmesi durumunda kendileriyle iletişime geçmesini istiyor. Polisler anne ve çocuk arasındaki bağı kullanarak gençleri ve çocukları uyuşturucu maddelerin kullanımından uzaklaştırmayı amaç ediniyor.Bu tür toplumsal problemlerde topyekün mücadelelerin önemi inkar edilemez. Annelerimizin bu konuda yavrularının yanında olması en önemli husustur. Bu savaşta annelerimizin sevgisi ve şefkati en büyük silahımızdır. Çocuklarımızı kötülüklerden korumak ve kötü insanlardan uzak tutmak sizlerin ve bizlerin elindedir. Bir arada çalıştığımız sürece aşamayacağımız bir problem söz konusu değildir. Burada sizlerin ve devletimizin gücü bir araya geldiğinde bu tip zehir tacirleriyle savaşımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key