YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TEMDE FRENİ PATLAYAN KAMYON OTOYOLU SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ!

752
Bolu’da, TEM Otoyolu’nda freni patlayan kamyonun sebep olduğu 7 araçlı zincirleme kazada 1’i ağır 9 kişi yaralandı. Kazada, bariyerlere saplanarak hurdaya dönen otomobildeki 4 kişilik ailenin sağ kurtulması vatandaşları hayretler içinde bıraktı.
Kaza, saat 21.30 sıralarında TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Yalçın Koçak idaresindeki 06 BGG 417 plakalı kamyonun freni patlaması sonucu önünde ilerlemekte olan 5 otomobil ve 1 tıra çarptı. Kazaya karışan araçlarda bulunan vatandaşlardan 1’i ağır 9 kişi yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Bolu ve Düzce’den çok sayıda 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından tedavileri için Düzce ve Bolu’daki hastanelere götürüldü.
İstanbul istikametinden çift yönlü ulaşımın sağlandığı Bolu Dağı Tüneli, kaza sonrası trafiğe kapandı. Araçlar, Bolu Abant ve Düzce Kaynaşlı’dan D-100 kara yoluna yönlendirildi.
 
Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu otoyolda ulaşım, ekiplerin kaza yapan araçları kaldırarak temizlik çalışmasını tamamlamasının ardından normale döndü.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar