BÜYÜK SAYGISIZLIK! BİROL ŞAHİN DAVET EDİLDİĞİ MHP KONGRESİ’NDEN KOVULDU!

464
Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirilen MHP İl Kongresi, taraflı tarafsız bütün kesimler tarafından hoş karşılanmayan görüntülere sahne oldu. MHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına tek aday olarak gösterilen il başkanı İlhami Caboğlu’nun daveti üzerine kongreye katılan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, kongreye katılmayacağı gerekçesi ile bazı partililerce salondan çıkarıldı.
 
CABOĞLU’NUN DAVETİ ÜZERİNE GELDİM
 
Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin; “ Sayın İl Başkanımız İlhami Caboğlu bizi MHP il kongresine davet etti. Tabi bizde davete icabet ettik. Belediye başkanı davet edilen her yere gider. Bizde her partinin kongresine davet edildiğimiz zaman gidiyoruz. Parti ayrımı yapmamamız lazım. Bugünde davet üzerine geldik. MHP’nin bu şekilde kabadayı tavrı hareketlerle siyaset yapması sonunu hazırlar. Siz nasıl siyasetçisiniz. Böyle mi siyaset yapacaksınız. Kongreye davet ettiğin bir insanı sonra kovacaksın, burayı terk et diyeceksin. Bu nasıl bir zihniyet” diye konuştu.
Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’e yapılan saygısızlık başta ilçe halkı olmak üzere bir çok kesimden tepki gördü. MHP il başkanı İlhami Caboğlu ise Şahin’e yapılan bu çirkin hareket ile ilgili ise sessizliğini koruyor.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key