YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KAYNAŞLI’DA MHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ TOPLUCA İSTİFA ETTİ!

733
Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in aldığı davet üzerine katıldığı MHP Düzce İl Başkanlığı Kongresinin yapıldığı salondan çıkarılmasının yankıları devam ediyor. Düzce kamuoyunda büyük yankıya neden olay sonrası Kaynaşlı Belediyesi’nin MHP’li 6 meclis üyesi bugün düzenledikleri basın toplantısı ise toplu olarak MHP’den istifa ettiklerini duyurdu.
 
Kaynaşlı Belediyesi Toplantı Salonu’nda kameraların karşısına geçen MHP Kaynaşlı Belediye Meclis Üyeleri Murat Canazlar, Fikret Uçar, Aytekin Sakallıoğlu, Alaattin Dilek, İbrahim Akif Demir ve Mehmet Dilek, şu açıklamayı yaptı:
 
“Belediye Başkanımız Birol Şahin’in yanındayız”
 
“Davet edildiği Milliyetçi Hareket Partisi Düzce il kongresine icabet eden Başkanımız Birol Şahin, partinin Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz ve partili Çetin Sarıahmet tarafından sert tavırlar sergilenerek toplantı salonundan kovulması, Kaynaşlı’nın ve Kaynaşlı siyasi iradesine hakaret niteliğindeki skandal hareket sonrası Kaynaşlı halkı ve Kaynaşlı belediyesi meclis üyeleri olarak Belediye Başkanımız Birol Şahin’in yanındayız.”
 
Tepkimiz Kaynaşlı MHP İlçe Başkanı Ömer Aydın ve teşkilattaki arkadaşlarımıza değildir
 
“Milliyetçi Hareket Partili bu iki şahsı şiddet ile kınıyoruz. Siyasi iradeye yakışmayan bu olay sonrası aldığımız ortak karar doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatından ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye meclis üyeliğinden istifa ediyoruz. Bu siyasi iradeye yakışmayan tepkiye karşılık almış olduğumuz kararda, Kaynaşlı MHP İlçe Başkanı Sayın Ömer Aydın ve tüm teşkilattaki arkadaşlarımıza bir tepki değildir. Bu kapsamda Kaynaşlı MHP İlçe Teşkilatı ile hiçbir sorunumuz yoktur. Ayrıca söz konusu il kongresinde yaşanan olayla da Belediye Başkanımız Sn. Birol Şahin’e yapılan ayıba, olay yerinde şiddetli tepkilerini gösteren Kaynaşlı MHP İlçe Teşkilatı’na teşekkür ederiz.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar