YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DİKİLEN FİDANLAR GELECEĞE NEFES OLACAK!

296
Düzce Valisi Cevdet Atay, Gümüşpınar Orman Fidanlığı Ağaçlandırma Sahasında Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 81 il, 922 ilçe ve 30 ülkede aynı anda düzenlenen “Geleceğe Nefes Ağaçlandırma Projesi” programına katılarak, vatandaşlarla birlikte fidan dikti.
Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında İl genelinde 59.350 fidan protokolün katılımıyla dikildi. Daha yeşil bir Düzce, vatanımıza hizmet, fidanlarla birlikte umutlarımızın yaşaması için, el ele vererek diktiğimiz fidanlar Geleceğe Nefes oldu.

Yüzlerce fidanın toprakla buluştuğu programda açıklama yapan Vali Cevdet Atay; Düzce’nin orman yangınlarının yaşanmadığı bir il olmasına karşın ülkede yaşanan yangınların toplumu üzdüğünü belirtti.

Vali Cevdet Atay; “Türkiye’nin 81 ilinde aynı zamanda 11 Kasım saat 11.11’de fidan dikimine başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerindeki projede amacımız geleceğe bir miras bırakalım, hem de güzel Düzcemizi daha da güzelleştirelim. Burada bugün hem kamu görevlisi arkadaşlarımız hem de öğrencilerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız hep birlikte fidan dikiminin önemini ve faydasını hep birlikte kavrayarak yarınlara bir umudumuz olsun, yarınlara bir mirasımız olsun diye fidanlarımızı toprakla buluşturduk. İnşallah hayırlı uğurlu olur” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar