YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

VİRÜS ÖYLE BİR YAYILDI Kİ DURDURULAMIYOR!

378
Düzce’de koronavirüs vakalarında yaşanan artış tehlikeli boyutlara ulaştı. Sadece 13 Kasım günü 250’nin üzerinde vatandaşın testi pozitif çıktı. Filyasyon ekipleri vakalara yetişmekte güçlük çekerken yapılan testlerin de yoğunluk nedeniyle bir bölümünün Bolu’ya gönderildiği öğrenildi.
 
Düzce’de İl Sağlık Müdürlüğü ısrarla vaka sayılarını açıklamaktan çekinirken Koronavirüsün Düzce’de tehlikeli boyutlara ulaştığı öğrenildi. En Son Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bizzat açıkladığı Düzce’deki vaka artışı hızı bu açıklamanın üzerinden daha da ilerledi.
 
Pandemi Polikliniğinde test yaptırmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken Test sonuçlarının yoğunluk nedeniyle 4-5 güne kadar uzadığı öğrenildi. Vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle Düzce Üniversitesi testleri analiz etmekte yeterli olmayınca Düzce’de özel bir sağlık merkezi ve Bolu ilinden de destek alınmaya başlandığı öğrenildi.
Yoğunluk haritasında Düzce Merkez riskli bölge olarak gösterilirken vakaların büyük bir bölümünün yeterli tedbirlerin alınamadığı fabrikalardan ve kalabalık mekanlardan yayıldığı ifade edildi.
 
Düzce Valiliği’nin vaka artışında yaşanan bu artışın devam etmesi durumunda yeni tedbirler alması beklenirken güvenlik güçlerinin de denetimlerini arttırması bekleniyor.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar