YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

94 YAŞINDAK EMEKLİ ÖĞRETMEN BİRİKİMİYLE 5 ADET SOLUNUM CİHAZI HEDİYE ETTİ!

375
İsmini açıklanmasını istemeyen 94 yaşındaki Emekli Öğretmen, Kızılay aracılığıyla Atatürk Devlet Hastanesine 5 adet yerli üretim solunum cihazı bağışladı.
 
94 Yaşındaki Emekli öğretmen Türk Kızılayı Düzce Şubesi aracılığıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine 400 Bin lira değerindeki 5 adet yerli üretim solunum cihazı bağışladı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Poliklinikler önünde düzenlenen törene Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Türk Kızılayı Düzce Şubesi Başkanı Avukat Halil Aydın, sağlık çalışanları ve Kızılay çalışanları katıldı.
Törende açıklamalarda bulunan Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz şu ifadelere yer verdi,
 
“Birkaç gün öce Düzce Kızılay Şube Müdürümüz Halil Aydın hastanemize solunum cihazı bağışında bulunacaklarını bize iletti bugün de burada o bağışı gerçekleştiriyoruz. Hastanemize yaklaşık değeri 400 bin lira olan 5 adet solunum cihazını bağışladılar. Ben kendilerine hem kurumum adına hem de şahsım adına teşekkür ediyorum. Devletimizin bunun gibi her cihazı alacak gücü var fakat zor durumlarda şuan da yaşadığımız pandemi sürecinde bu tür bağışın olması bizi hem de sağlık çalışanlarını mutlu eden bir durum kendilerine buradan tekrar teşekkür ederim.
Türk Kızılayı Düzce Şubesi Başkanı A.V Halil Aydın ise yapmış olduğu açıklamada,
 
“ Zor durumlardan geçtiğimiz şu süreçte ve çok da ihtiyaç duyulan bir ortamda, Kızılay adına ne yapa biliriz düşünüyorduk. Daha önce farklı bağışlarda bulunmuş 94 yaşında bir teyzemiz var sağ olsun ondan böyle bir teklif geldi. Hastanede solunum cihazına ihtiyaç olabileceği tarafımıza geldi. Bugün yerli üretim solunum cihazlarımızdan 5 âdetini hastanemize bağışladık. Ben de buradan bağışçımıza teşekkür ediyorum.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar