YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ELEŞTİRİLER ARTINCA BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ !

505

Koronavirüs ile ilgili artan vakalar sonrası Düzce Belediyesi’nin şehir merkezinde dezenfekte çalışması yapmadığı yönündeki eleştiriler sonrası ekipler harekete geçti. Düzce Belediyesi ekipleri,  korona virüs salgınına yönelik aldığı tedbirler kapsamında şehir merkezinin birçok noktasında ilaçlama ve dezenfekte çalışması yaptı. Ekipler dün gece sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması ile birlikte bütün gece ilaçlama yaptı.


Düzce Belediyesi, oluşturduğu dezenfeksiyon ekibi ile, Atatürk Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi, duraklar, çöp konteynırları, bankalar ve ATM’ler, kamu hizmet binaları, marketler ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm alanları dezenfekte etti.


OTOBÜSLER HERGÜN DEZEFENKTE EDİLİYOR

Öte yandan Düzce ULAŞIM A.Ş. korona-virüs tedbirleri kapsamında araçlarda her gün dezenfekte ve ilaçlamanın yapıldığını belirterek araçta öksüren veya hapşıran olduğunda güzergah seferinin tamamlanmasının ardından acilen araç dezenfekte edilerek yeni seferine hijyenli bir şekilde çıktığı ifade edildi.

Vatandaşların korku ve paniğe kapılmayarak kişisel temizlik ve hijyenlerine de dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Tuncer, zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları, toplu yerlerde bulunmaktan kaçınmaları konusunda tavsiyede bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar