YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

CAYMAZ; KENTSEL DÖNÜŞÜME DİKKAT ÇEKTİ!

331
DEVA Partisi Düzce  İl Başkanı Murat Caymaz, Düzce’nin il oluşunun 21.yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kentsel dönüşüme dikkat çekerek, “Bu alanda gerekli incelemelerin yapılması elzemdir” ifadesinde bulundu.
 
Düzce, 1999 yılında gerçekleşen depremlerin ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde alınan kararın, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in onaylamasıyla beraber 9 Aralık 1999 tarihinde il statüsüne kavuştu.
DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz da Düzce’nin il oluşunun 21’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Caymaz mesajında şu ifadelere yer verdİ;
“Yaşadığı büyük felaketlerin ardından hızlı bir dönüşüm sürecine giren Düzce, bugün ülkemizin önemli üretim şehirlerinden, geçiş noktalarından ve turizm kentlerinden bir tanesi. Düzce’mizin bu öneminin yanında insanlarının hoşgörülü, saygılı ve sevecen yapıları da tüm bölgede dikkat çekmektedir. Bu nedenledir ki sanayide, tarımda, eğitimde, sosyal yaşantıda büyük atılımlarla, Düzce’nin geleceğine şekil vermek, değerine değer katmak bizlerin en büyük ödevidir. Ödevimizi de en iyi şekilde yerine getirmek adına hemşehrilerimizin düşüncelerine kulak verecek ve onların istekleri doğrultusunda adımlar atacağız. Düzce’mizin il oluşunun 21. yılında dikkat çekilmesi gereken bir noktada kentsel dönüşümdür. Bu alanda da gerekli incelemelerin yapılması ve adımların atılması elzemdir. Bu düşünce ve duygularla Düzce’nin gelişmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor ve Düzce’mizin il oluşunun 21. yılını kutluyorum.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar