YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İL ÖZEL İDARESİ HEDEFLENEN ÇALIŞMANIN ÜSTÜNE ÇIKTI

792
İl Özel İdaresi, son yıllarda Merkez ve İlçe köy yollarında gerçekleştirdiği yatırım atağını 2020 yılında da sürdürdü.
 
İl Özel İdaresi tarafından 7/24 esasına göre yapılan çalışmalar kapsamında 2020 yılı içerisinde günümüze kadar toplamda 140 km köy yolunda sıcak asfalt çalışması tamamlandı.
 
Düzce Valisi Cevdet Atay, “KÖYDES ve AFAD bütçesi kapsamında sene başında 90 km asfalt çalışması programlandığını, ancak İl Özel İdaresi tarafından 2020 yılında işletmeye açılan taş ocağının da katkılarıyla bu rakamın 140 km’ye ulaştığını belirtti.
 
Vali Atay, grup köy yollarının tamamını sıcak asfaltla buluşturmayı hedefleyen Özel İdarenin Merkez ve ilçe köy yollarında başlattığı asfaltlama çalışmalarında planlananın çok üstünde başarılı bir performans ortaya koyduğunu belirtti.
Ayrıca Yapılan asfaltlama çalışmalarının Özel İdarenin kendi bünyesinde bulunan asfalt plent tesisinde toplamda 210.000 ton sıcak asfalt üretilerek, üretilen asfaltın da il özel idaresi bünyesinde bulunan güçlü makine parkı ile mevsim gözetmeksizin yılın 12 ayını da kullanarak kendi personeli ile gerçekleştirildiği belirtildi.
Öte yandan Pandemi nedeniyle iş gücünde azalma olmasına rağmen özverili bir şekilde çalışarak hedeflenen programın üzerinde çalışma gerçekleştiren mesai arkadaşlarına teşekkür eden Vali Cevdet Atay “Çalışma süresi boyunca özverili bir şekilde fedakarca çalışan İl Özel İdaresi personellerine, Yatırım programı kapsamında desteklerini esirgemeyen İl Genel Meclisi üyelerine, köylerde yapılan çalışmalar kapsamında her daim yanımızda yer alan muhtarlar ve köylerde yaşayan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. 2020 yılında yapılan asfalt çalışmalarında ortaya koyulan başarılı performansın, 2021 yılında da devam etmesi yönünde planlama yapılmaktadır.” ifadelerinde bulundu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar