YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİLİ BELEDİYELERDEN KAHVECİ ESNAFINA BİN TL DESTEK!

342

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin Başkanlığında gerçekleştirilen Aralık ayı AK Parti Belediye Başkanları istişare toplantısında Belediyeler aracılığıyla sosyal destek amaçlı bir çalışma kararı alındı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin: “Aralık ayı AK Parti Belediye Başkanları istişare toplantısını gerçekleştirmek için biraraya geldiğimiz AK Partili İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde Hükümetimizin açıklamış olduğu esnafa yönelik destek paketinin haricinde Yerel Yönetimler olarak yapılacak olan yardımlar kapsamında detayları AK Partili Belediyelerimiz tarafından duyurulacak kararla beraber;

Belediyelerimizin kiracısı olan işyerlerinin kiralarını erteleme kararı aldık. Düzce Kahveciler Odası ile yapılan görüşmeler sonucunda da odaya kayıtlı olan ve salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında işyerini kapatan kahveci esnaflarımıza Belediyelerimiz aracılığıyla can suyu olacağını düşündüğümüz 1000 tl değerinde bir gıda yardımı yapılmasını kararlaştırdık. Bu müjdeli adımla beraber zor zamanda yanlarında olmaya, en az zararla bu musibetten hem Düzce’mizin, hem de ülkemizin atlatması için çabalıyoruz.

Aldığımız kararları hızlı bir şekilde uygulamaya geçirerek, gelen tedbirlerle birlikte daha ne yapılması gerekiyorsa sürekli istişare ederek yeni kararlar almaya devam edeceğiz.
Yerelde Ticaret Odası, Esnaf odaları ve Kooperatiflere kendi çalışmaları çerçevesinde yardımlaşmaya birbirimize sahip çıkmaya davet ediyorum.

Kardeşlikle, sevgiyle, paylaşarak, birbirimizi anlayarak ve birbirimize destek olarak iyileşeceğiz.

Hep birlikte güzel günlere erişmek dileğiyle…” dedi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar