YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPORLU FUTBOLCULARDAN PLAZMA KAN BAĞIŞI!

367

Düzcespor yönetimi aldığı kararla Kovid 19 tedavisinde kullanılan immün plazman bağışı ile diğer kulüplere örnek davranış sergilemiş oldu.

3. Lig 4. Grup temsilcimiz Düzcespor’da başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri  futbolcular ile birlikte Düzce Kızılay Kan merkezinde Kovid 19 tedavisinde kullanılan İmmün plazman bağışında bulundu.

Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında; Düzcespor toplum yararına yaptığı her hareketle örnek olan ve fark yaratan bir spor kulübüdür. Düzcelileri de bu tür bağışlara katılarak desteklerini bekliyoruz ” dedi.


Düzcespor Kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu bağışta bulunan isimdi. Gökhan Kapoğlu dışında başkan yardımcısı İslam Keleş , futbolcular Ahmet Onur Doğukurt, Semih Gacarlar, Hüseyin Sarıosmanoğlu ve antrenör Özcan Turan’da plazma bağışında bulundu.

Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu kızılay’a her konuda yardım etmenin bir insanlık göreve olduğunu söyledi ve her zaman Kızılay’ın yanında olduklarını belirtti.

KAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ

Düzcespor’lu yönetici, futbolcu ve antrenörlerin plazma bağışının önemine vurgu yapan Kızılay düzce Şubesi Başkanı Halil Aydın “Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kendileri böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesinde fark yarattılar ve örnek oldular. Kan ve Plazma bağışı hayat kurtarıyor. Kan bağış otobüsümüz 7 gün saat: 10.00-19.00 saatleri arasında tüm Düzcelilerin kan bağışlarınızı bekliyoruz. Cumartesi- Pazar kısıtlama olmasına rağmen yine bağışda bulunabiliyor ”dedi.

Haber: Çetin Resuloğlu – Spor Servisi

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar