DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI CAYMAZ’DAN YENİ YIL MESAJI!

358
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, yeni yıl vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.
 
Türkiye 2020 yılında ekonomide, sağlıkta ve sosyal yaşantıda zor günlerden geçti. 2020’nin sona erdiği günlerde DEVA Partisi Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, yeni yıl mesajı yayınladı. Caymaz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“AŞILARIN ÜLKEMİZDE UYGULANMAYA BAŞLAYACAK OLMASI BİZLER İÇİN BİR ŞANS”
“2020 senesi tüm Dünya gibi Türkiye içinde çok zorlu ve acılı geçti. Çin’den yayılan ve devamında bir pandemi olarak Dünya’yı etkisi altına alan COVİD – 19 virüsüyle beraber bugün geldiğimiz noktada esnafımız, tüccarımız, işletmecimiz ekonomik olarak çökmüş durumda. Eğitimde ve sağlıkta da yaşadığımız sorunlarla kapkara bir yıl oldu. Alınan tedbirlerin yetersizliği ve sağlanamayan destekler neticesinde bu karanlığı aydınlatacak ışığı da ne yazık ki göremedik. Bu noktada 2021 yılında, özellikle aşıların ülkemizde uygulanmaya başlayacak olması bizler için bir şans. Bu şansın yöneticiler tarafından en güzel şekilde değerlendirilerek, mücadeleyi başka bir boyuta taşıması gerekmektedir.
“PROJELERİ VE ATILACAK ADIMLARI HALKIMIZLA TARTIŞARAK DEĞERLENDİRECEĞİZ”
2021 yılı DEVA Partisi olarak bizleri heyecanlandıran, umutlarımızı yeşerten bir yıl olacak. Teşkilatlanma başarıyla tamamladığımız bu dönemde yeni yılı 1. Olağan Büyük Kongremiz ile karşılayacağız. Yeni yılda parti olarak milletimizin sorunlarına çözüm aramak ve dile getirmek adına da sahadaki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özellikle Düzce’mizde doğa ve ticaret konularını derinden irdeleyecek, projeleri ve atılacak adımları halkımızla tartışarak değerlendireceğiz. Bu düşüncelerle yeni yılı karşılarken tüm milletim ve insanlık adına yeni yılın sağlıklı, huzurlu, bolluk ve bereket içerisinde geçmesini Rabbimden temenni eder ve yeni yılı kutlarım.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key