VALİ ATAY YIĞILCA İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU!

690
Düzce Valisi Cevdet Atay Yığılca ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.
 
Vali Atay’a, Düzce protokolünün yanı sıra Yığılca Kaymakamı Abdullah Kurt, Yığılca Belediye Başkan Vekili Hasan Temizel ve ilçe protokolü eşlik etti.
 
Düzce Valisi Cevdet Atay ilk olarak Yığılca Kaymakamlığına ziyarette bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe merkezini gezen Atay, METİP (Mevsimlik Tarım İşçileri Projesi) kapsamında yapılması planlanan proje alanını inceledi.
Ardından yapımı devam eden Yığılca İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Yurdunu inceleyen Atay, buradan 1995 yılında Batman’da şehit düşen şehit Er Recep Erdoğan’ın ailesini ziyaret etti.

Vali Atay, 1995 yılında Batman’ın  Sason ilçesinde hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Şehit düşen, Jandarma Er Recep Erdoğan’ın annesi Hacer Erdoğan, Babası Mehmet Erdoğan ve ailesini Yığılca ilçesi Traşlar Köyündeki evlerinde ziyaret etti.
Vali Atay,  şehidimizin ailesini ziyaretinde; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz.” ifadelerinde bulundu.

Yapılan ziyaret sonrası program sona erdi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key